Nederlands English

Historiek

Ik ben een gepensioneerde food en beverage employee van de KLM.

Gedurende de jaren die ik bij de KLM werkte had ik de gelegenheid veel kennis op te nemen door vele reizen over de gehele wereld

Met mijn food and beverages en luchtvaart catering achtergrond, droomde ik altijd om mijn eigen bar/restaurant te hebben.

In December 2002 werd mijn droom realiteit, ik was een van de eerste huurders in het RiFfort die een unit gehuurd heeft om een bar restaurant te beginnen.

Stel je eens voor, U zit bij ons met een glas Anchor Hurricane Breeze Cocktail met uw geliefde of vrienden te genieten van een lekkere snack. Of U geniet van een volledig lunch of dinner, al deze met een spectaculaire uitzicht op de grootste natuurlijke haven van het westelijk halfrond.

Schepen varen in en uit, zo dicht bij dat U het gevoel krijgt dat U ze kunt aanraken. Alles op een Fort van 180 jaren oud.

Wij zijn open van 10:00 am, dan begin je dag met een heerlijke cappuccino, espresso, koffie verkeerd of gewoon een kop koffie.

Geniet van een uitgebreide selectie van cocktails, bieren en likeuren gedurende de hele dag tot midden in de nacht.

Hoe bereik je ons makkelijk

Neem de lift naast de ATM machine midden op het plein van het RiFfort en druk op knop 4, binnen enkele seconden als de deur open gaat, dan gaat u naar links, en u zult een onvergetenlijke belevenis ervaren.